ایزوگام و قیرگونی دو روش متداول برای عایق‌کاری و ایزولاسیون بخش‌های مختلف ساختمان به شمار می‌روند. روش پوشش قیرگونی روشی سنتی و قدیمی‌تر است و ایزوگام روشی مدرن‌تر و جدیدتر به شمار می‌رود.

قیرگونی

دز گذشته به دلیل اینکه در ایران قیر به آسانی قابل دسترسی بوده است، مجریان ساختمان با استفاده از گونی و پوشش آن با قیر، کار عایق‌کاری ساختمان‌ها را انجام می‌داده‌اند.

تست قیرگونی پشت بام

این روش دارای مزایا و معایبی است. از جمله‌ی مزایای استفاده از قیرگونی، عدم نیاز به تجهیزات خاص هنگام نصب است و به دلیل ارزان و در دسترس بودن قیر در گذشته، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

از طرف دیگر، ذوب کردن قیر و پخش کردن آن در سطح پشت بام باعث ایجاد خطرات ایمنی زیاد و آلودگی زیاد در محل نصب می‌شود. با افزایش قیمت قیر و زمان‌بر بودن اجرای آن، استفاده از روش قیرگونی روشی ارزان‌قیمت به شمار نمی‌رود.

ایزوگام

ایزوگام روشی جدیدتر است که از ساختار قیرگونی الگوبرداری کرده است. لایه‌های ایزوگام با ترکیب تیشو و قیر طبیعی یا مصنوعی تولید می‌شوند. مزیت تولید صنعتی عایق، یکنواخت بودن ضخامت و اطمینان از کیفیت و پوشش کامل سطح است. در روش قدیمی قیرگونی، به دلیل کنترل کمتر به صورت دستی، لازم بود تا حجم زیادی از قیر برای پوشش سطح استفاده شود. ولی ضخامت ایزوگام‌های صنعتی حدود ۲ تا ۵ میلیمتر است که بخش زیادی از آن را هم لایه‌های غیر از قیر تشکیل می‌دهند.

ایزوگام

نصب ایزوگام به آسانی و در زمان کوتاه انجام می‌شود. با مقداری زیرسازی در صورت نیاز و حرارت دادن سطح قیری ایزوگام، می‌توان آن را روی پشت بام یا دیوارها نصب کرد.

سفارش نصب ایزوگام و اجرای قیرگونی

اگر می‌خواهید سطح پشت بام یا دیوارها و سرویس‌های بهداشتی و حمام خود را با انواع عایق‌های رطوبتی پوشش دهید، برای مشاوره، دریافت قیمت و نصب ایزوگام و قیرگونی، با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.