در برخی مناطق پر باران کشور برای جلوگیری از ورود آب باران از طریق دیوارهای ساختمان، از ایزوگام برای پوشش نمای بیرونی ساختمان استفاده می‌شود. همچنین در برخی ساختمان‌های قدیمی که دیوارها مستهلک شده‌اند و نمی‌توانند به خوبی از نفوذ باران به داخل ساختمان جلوگیری کنند، یکی از روش‌های قابل اجرا برای رفع مشکل، استفاده از ایزوگام برای پوشش دیوارهای بیرونی ساختمان است.

ایزوگام خرپشته

نکات ایمنی برای نصب ایزوگام روی دیوار

نصب ایزوگام روی دیوار با خطراتی همراه است و باید با رعایت کامل نکات ایمنی و با استفاده از پرسنل با تجربه صورت بپذیرد. یک حادثه‌ی ناگوار می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری را برای شما به وجود بیاورد.

پیش از نصب ایزوگام روی دیوار باید بررسی‌های لازم صورت بگیرد تا مشخص شود که آیا نمای ساختمان تحمل وزن ایزوگام را دارد یا خیر و کیفیت سنگ یا هر نوع پوشش دیگر ساختمان به شکلی هست که بتوان بار اضافی روی آن اضافه کرد یا خیر.

نکته‌ی امنیتی دیگر، قابلیت اشتعال ایزوگام در صورت رخداد حادثه‌ی آتش‌سوزی است و می‌تواند باعث افزایش مشکل و انتقال آتش‌سوزی از واحدی به واحد دیگر ساختمان شود.

با توجه به نکات بالا، پیش از اینکه بخواهید نسبت به نصب ایزوگام روی دیوار اقدام کنید، پیش‌بینی‌های لازم امنیتی را باید لحاظ نمایید.

روش نصب ایزوگام روی دیوارهای ساختمان

به صورت معمول برای پوشش دیوارهای بیرونی نما از داربست استفاده می‌شود. حمل و نصب و آماده‌سازی داربست می‌تواند هزینه‌های جانبی برای شما به همراه بیاورد و گاهی نیز به دلیل مشاع بودن ساختمان یا نبودن فضای مناسب جهت قرار دادن پایه‌های داربست، این گزینه ممکن است با مشکلات فنی دیگری همراه باشد.

استفاده از راپل یا طناب برای ایزوگام نمای ساختمان

یکی از روش‌های نسبتا جدید که برای ایزوگام‌کاری نمای ساختمان استفاده می‌شود، استفاده از راپل یا طناب است که از پشت بام دسترسی به بخش‌های مختلف دیوار را برای نصب ایزوگام ممکن می‌کند.

استفاده از طناب به طور کلی روشی ایمن و کارآمد برای نصب ایزوگام به حساب نمی‌آید و علاوه بر خطراتی که به همراه دارد، کیفیت نصب را به دلیل تسط کمتر روی محل اجرا، کاهش می‌دهد.

بنابراین توصیه می‌شود تا جای ممکن برای افزایش ایمنی و بهبود کیفیت نصب ایزوگام از داربست برای نصب ایزوگام استفاده کنید و تنها در صورتی که گزینه‌ی دیگری در این زمینه وجود ندارد، می‌توان از طناب یا راپل برای رفع مشکل استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.